Nowa kawa, świeża energia

coffe-milk-right

Wypróbuj nową mieszankę kawy Fresh Corner

Espresso, cappuccino, latte – u nas każda z tych kaw smakuje wyjątkowo, bo przygotowujemy je w unikalny sposób. Nasza niepowtarzalna mieszanka wypalana jest przy użyciu najlepszych włoskich maszyn, a świeże ziarna trafiają prosto z palarni na stacje MOL. Nowa kawa łączy w sobie intensywny aromat arabiki i bogaty smak robusty, a wyczuć w niej można nuty smakowe kakao, ciemnej czekolady i prażonych orzechów. I to jest właśnie ulubiona kawa naszych klientów, co potwierdzają testy smakowe, w których brali udział.

left-Side
arabica

Mieszanka arabiki i robusty

    Nuty smakowe

  • Kakao, karmel, czekolada, prażone orzechy
  • Skład

  • Mieszanka Arabiki + Robusty (Ameryka Południowa, Afryka, Azja)
  • Charakterystyka

  • Złożony i intensywny aromat, bogaty smak
left-Side
arabica

Mieszanka arabiki i robusty

    Nuty smakowe

  • Kakao, karmel, czekolada, prażone orzechy
  • Skład

  • Mieszanka Arabiki + Robusty (Ameryka Południowa, Afryka, Azja)
  • Charakterystyka

  • Złożony i intensywny aromat, bogaty smak
brazil

Wybór naszych klientów

Dzięki starannie dobranym ziarnom, świeżemu paleniu, nasza kawa zapewnia wyjątkowe doznania. To doświadczenie jest gwarantowane przez szefową działu kawy Roastar, Anitę Nagy-Bertók, która jest również certyfikowanym sędzią sensorycznym i ekspertem World Coffee Events. Kawa wypalana w najbardziej zaawansowanych włoskich maszynach została wybrana w drodze wieloetapowych testów wewnętrznych i konsumenckich, aby zapewnić, że nasi goście otrzymają napój, który spełni każde wymagania.

Nowa mieszanka kawy Fresh Corner została opracowana przez Anitę Nagy-Bertók przy zaangażowaniu ponad 2000 klientów z 7 krajów, poprzez serię testów i ulepszeń.

Od najświeższych ziaren po najnowsze metody palenia.

Połączenie świeżych ziaren i najnowszych metod palenia sprawia, że nasza mieszanka jest naprawdę wyjątkowa.

Wypalane w lokalnej palarni Roastar

numbers

Świeżą kawę wypalamy przy użyciu najnowocześniejszych włoskich maszyn.

numbers

Wypalone ziarna kawy są dostarczane do naszych kawiarni Fresh Corner świeże, a nie przechowywane w silosach przez wiele miesięcy.

numbers

Wielokrotna kontrola jakości podczas procesu, wraz z doświadczeniem naszych baristów, gwarantuje, że tylko najwyższej jakości kawa trafia do Twojej filiżanki.

Gwarantujemy jakość i świeżość kawy Fresh Corner, ponieważ śledzimy drogę kawy z regionu uprawy aż do filiżanki.

coffe_barista

O naszym ekspercie od kawy

Nasz ekspert, Anita Nagy-Bertók, pracuje w branży kawowej od ponad 20 lat. Jest oficjalnym instruktorem SCA (Specialty Coffee Association), certyfikowanym sędzią World Coffee Events (WCE) oraz sędzią w kategorii Latte Art.

Funkcje, które pełniła podczas swojej kariery:

  • Barista

  • Oficjalny instruktor SCA

  • Sędzia sensoryczny

  • Profesjonalny trener mistrzostw krajowych i światowych

autorhized
introduction
barista
brewing
sensory

Podróż kawy

Ciekawi Cię, w jaki sposób świeży aromat trafia z regionu uprawy do Twojej filiżanki?

Kliknij i odkryj 10 etapów podróży kawy.

Dowiedz się więcej

Fakty o espresso

Dowiedz się więcej o włoskiej divie kaw! Porady dotyczące espresso, ciekawe fakty.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasz wybór kaw!

Razem lepiej!

Wraz z orzeźwiającą kawą wybierz hot doga lub jedną z naszych przepysznych kanapek!

Pobierz aplikację
i korzystaj ze zniżek Fresh Corner!